yeah

TJEEEEEENA FAN.. Helgen har varit jävligt soft! inget PARTY PARTY! i fredags chillade jag med Jonte och Lomar, sen ringde vi Taximart! Vi körde ut till McDonalds vid rasta och käkade lite glass, sen träffade vi Clara och Mathilda nere i stan, vi snackade lite skit innan Mathilda skulle dra hem för att sova, hon skulle upp tidigt och kolla på ett gäng niggers som sprang i Göteborg. Då stack vi coola grabbar + Clara ut och körde streetrace och följa john, riktigt najs!
På lördagen chillade jag hos Emil och kollade lite tv!
Sen på söndagen hade jag släcktkalas som min kära bror Jonte var med på! vi chillade film och käkade KÖTT!! Sen blev det tårta, ganska såååå najs!
Idag har jag varit i skolan på matten, sen cyklade jag ner med en jävla fart till kvantum för att möta jonte, sen vidare till Felix där man fick låna toan ( tack BIG-F ) vi stack ner till apelviken och surfade, det ägde fan.
Har också köpt två nys tröjjor, en svart och en grå.
Och nu är det bara två dagar kvar tills jag fyller 18, då ska jag till siesta och supa som faaaaaaan!

peace out, stay black!

snygg

ONSDAG

Har inte varit så aktiv dom senaste dagarna men här kommer inlägg nr2. Idag har det varit jääääävligt varmt, slutade skolan runt 12 eller nått, chillade jag med mina klassvänner i några timmar utanför willys.. Sen träffade jag Andreas för att handla tält, han fick betala och kommer inte få pengar ( jag är ju thug )
Om en VECKA fyller jag 18 år och sitter och dricker öl på siesta!!

Men nu ska jag fixa lite käk och sätta på en skön låt med B.I.G!!!

PEACE




SÖNDAG

Perfekt dag på stan, hittade en supersnygg träsko, satt på en uteservering och åt lunch, njöt av en glass i solen och köpte ett knogjärn. Ja, blev ju uppragad också av en brud som hade en färdig lapp med sig med sitt nummer (who does that..?!). Vi planerade också inför ikväll, självklart blir det kul!! Wihoo! Vad ska ni bloggläsare göra ikväll då?!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0